torstai 11. huhtikuuta 2013

Kuumaa

Tuntuu että tuotiin El Salvadorin sää mukanamme tänne Virginiaan. Tää viikko ollu 30 astetta lämmintä ja niin kuuma ettei nukkumaa pysty. Täytyy kyllä sanoa että tykkään enemmän Suomen kesästä kun tämmösestä tuskallisen kuumasta ja kosteasta ilmastosta. Nää sanoo ettei tää oo ees vielä lämmin ja et ku kesää kohti mennää ni ilmat vaa lämpenee, huuh toivottavasti ei ainakaa paljo..

Lauantaina Sandin serkku menee naimisiin El Salvadorissa. Suunnitelmana oli että mentäisiin sinne TAAS tänä viikonloppuna ja lentolippuja alettiin kattelee vasta keskiviikkona kun yritettiin saada mahdollisimman halvalla lyhyellä varoitusajalla. Kun mun vaihtariorganisaatiolle sitte keskiviikkona halpojen lippujen löytymisen jälkeen soitettiin niin sieltä sanottiin että en saa lupaa matkustaa näin lyhyellä varoitusajalla ja että pitäisi täyttää lommakkeita ja kaikkea eli Sandi, mom ja dad lähtee perjantai aamuna El Salvadoriin ja palaa takaisin myöhään sunnuntai-iltana, minä jään tänne Virginiaan. Soittelin Susannalle tästä ja se lupas olla mun kanssa viikonlopun! Eli Susannan kanssa tulossa ihan mahtava vknloppu!! :) Jee! Me mennään yhessä YFU bailuihin lauantai yöksi, niitä on suunniteltu jo pitkään ja nyt vihdoinki järkätty semmoset. Kuulin että siellä bailuissa on poreallas ja palkattu DJ. Saa nähä mimmoset pippalot tulossa!

Mulla on jo yli 8kk vietetty täällä. Enää 2kk ja 2 viikkoa jäljellä, kamalaa! Ja samalla kivaa. Hassua kun ensin on kokenut koti-ikävää ja kaipuuta ja ollu surulline siitä että on ikävä perhettä ja Suomea ja nyt se on vaihtunu suruun siitä että joudun pian jättämään kaiken täällä. Meillä on vaihto-oppilaiden kanssa Facebookissa sivusto jonne kaikki postailee fiiliksiä ja nyt jo on alettu miettiä että mitä tehdään ekana kun päästään Suomeen. Meillä kaikilla sivuston vaihtareilla pää-asiassa samat jutut. Unelmoidaan vanhempien halaamisesta, saunomisesta, ruisleivän ja savukalan syömisestä sekä täysi-ikäisyyden nauttimisesta.

Kohta jo kotona?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti