tiistai 23. huhtikuuta 2013

Midlothian Prom

Lauantai-aamuna dad ajoi mut Midlothiaan (eri kaupunki) ja näin taas Susannan!! Jee! Koko lauantaipäivä menikin sitten laittautuessa. 12 meillä molemmilla oli kampaaja ja saatiin ihanat kampaukset



Kampaajalta pääsytämme meitä piti tulla noutamaan 1:30 mutta se venyikin kolmee asti koska jossain oli auto-onnettomuus ja liikenne täysin pysähtynyt.. No ei se mitään, siinä vieteltiin Susannan kanssa puolitoista tuntia paikallisen apteekin parkkipaikalla aurinko ottaen ja ihmisten kummastelevia ilmeitä katslelen., haha.. SIinä vähän kyllä turhautui koska vihdoin kun kyyti saapui ja oltiin takaisin Susannan talolla meillä oli enää reipas tunti aikaa meikille, kynsien laitolle ja yleiselle stressaamiselle! Aika kävikin tiukille mutta saatiin naamamme kuntoon ja lopputulokseen olimme molemmat tyytyväisiä, onneksi siellä parkkipaikalla odotellessamme olin jo lakannut kynteni niin siihen ei ollut hoppua..

Lyon, mun deitti saapui Susannan talolle ja otettiin paljon kuvia! Sitten Susannankin deitti Mason saapui AVOAUTOLLAAN. No siitä sitten mentiin kaikki lähellä olevalle järvelle ottamaan kuvia ja paikka oli täynnä Midlothian oppilaita ottamassa promkuviaan. Kuvien ottamisen jälkeen mä ja Susanna ajauduttiin eri teille. Susanna meni syömään sen deitin kanssa ja minä omani. Ruoka oli hyvää ja Lyon maksoi kaiken, haha sekun on täällä tapana. Ylenpalttisen itseensä ruokaa ahtamisen jälkeen mentiin promiin jossa näin taas Susannan ja porukassa tanssittiin ja sekoiltiin. Paikka oli niin hieno!! Se oli tosi fancylla hotellilla ja tanssihuoneessa oli kattokruunut ja baari mistä sai hakea limua ja hienoja drinkkejä hienoissa laseissa (alkoholitonta tietty) Huoneessa oli punainen matto jota pitkin alkuillasta jokaisen koulun kerhon edustaja ja sen deitti käveli, nimet kuulutettiin ja ihmiset taputti. Tytöillä oli niin hienoja mekkoja ja pojilla toxido (en tie mikä se on suomeks) Promin loputtua 11 siirryin Lyonin kanssa sen talolle ja vaihdettiin normaalit vaatteet ja lähettiin promien jatkoille, joissa pelattiin pelejä, hankittiin feikki tatuointeja, otettiin kuvia valokuvauslaatikoissa ja SYÖTIIN! Loppuillasta syntyikin suklaafondue sota ja minä ja Susanna alettiin laulaa Maamme -laulua.. No tämän loputtua kolmen jälkeen aamuyöstä Lyon heitti mut ja Susannan Susannan talolle ja siellä vielä juoruiltiin ja lopulta puolikuolleena puoli viiden aikaan nukkumaan..





After Prom -kuvia




 Aamuyön tunnelmia


Aamulla Susannan hostäiti laittoi meille brunssin, nami nami ja hengasin Lyonin kanssa vielä koko päivän, käytiin leffassa ja sitten mun mom haki mut kottiin, mahtava tapahtumarikas ja unohtumaton viikonloppu taas takana!

3 kommenttia:

  1. Wow! Hieno leninki, kaunis kampaus ja upea pari!!
    Ihanaa kun teillä oli hauskaa. Nyt sitten valmistautumaan oman koulun juhlaan!
    T.Äiskä

    VastaaPoista
  2. Kiitti äiti! Joo, jännää kun pääsee toisiinkin
    t.Sasha

    VastaaPoista