keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vesisota

Tuntuu että viikot vaan kuluu toinen toistaan nopeammin, nyt on enää vajaat kaksi kuukautta lähtöön, voi eiii

Ette oo varmaan koskaan kuullu "Senior assasin"ista, en ollut minäkään, suomeksi siis "seniorin salamurhaus", joka vuosi senioreilla on käynnissä tavallaan tämmönen vesisota ja jotta siihen voi osallistua pitää maksaa 10 dollaria ja voittaja voittaa kaikkien rahat. Kisaan osallistuu siis tosiaan suurinosa senioreista eli  melkein 200 ihmistä. 200x10=2000 dollaria, eli ei mikään pikkusumma! Ideana on että peliä pitää pystyssä aina kaksi junioria joille ilmoittaudutaan ja ne tekstaa sulle sun "kohteen" ja pitää koittaa ampua kohdetta vesipyssyllä ja sitten ottaa siitä kuva ja lähettää kuva pelin pitäjille ja ne kertoo sulle sitten seuraavan kohteen. Pelissä on monta kierrosta ja jokaisella kierroksella pitää ampua yksi tyyppi ja säilyä kastumatta että pysyy pelissä mukana.
Tää kuulostaa jokseenkin helpolta mutta ainut ongelma on se että pelin säännöt on että ketään ei saa ampua koulussa tai koulun pihassa eikä autoon sisällä, joka on siis ongelma koska suurimman osan ajastaan amerikkalaiset nuoret viettää koulussa ja koulunalueilla olevissa urheilujutuissa ja kerhoissa sekä autossa matkalla kotiin. 
Oon auttanu mun kavereita tän kanssa ja yksi aamu mä ja Karen seisottiin sen kohteen takapihalla kaatosateessa seitsemältä aamulla ja odotettiin että se tulis ulos ja lähtis kouluu et voitais ampuu se, ei onnistuttu :( Tää vaikuttaa musta ihan mahtavalta, ois kivaa jos meillä Suomessa olis jotain vastaavaa. Tää on kyllä aika pelottavaa kun oppilaat selvittää kohteittensa kotiosoitteet ja työpaikat ja kaikennäköset yksityiset jutut että sais ne ammuttua. Yks mun kaveri oli piileskelly sen kohteen auton alla sen pihassa eilen 5 tuntia :DDDDDDDD Ihan sekopäistä.. Mutta mitä sitä ei tekis voittaakseen 2000 dollaria.. 
Ja hauska ja erittäinen amerikkalainen juttu musta oli se kun peliin ilmoittautuessa pitää allekirjoittaa semmoinen lappu missä lupaa ettei haasta ketään oikeuteen jos vaatteet tai autonpenkki kastuu vesisodassa, naurettavaa. Mutta se on ihan oikea uhka koska pari vuotta sitten joku oli kuulemma meinannut haastaa jonkun oikeuteen kun sen vaatteet oli kastunu, vaikuttaa siltä että aika monista pienistä asioista jenkit haluaa haastaa toisensa oikeuteen jotta ne sais rahaa, mukavaa!

Viime viikonloppuna mun kaveri Shrav kysyi Susannaa promiin! Jee! Suomeksi vielä, aika söpöä!

Tän jälkee mentiin syömään yhessä Michaelin, Nadinen, Sandin, Susannan ja Shravin kanssa ja sieltä Mr. Deep Run kisoihin vielä Jordanin kanssa. Mr. Deep Run on niinku mallikisat miehille. Pojat siellä tanssii ja esittää talentin ja sitten valitaan vuoden Mr. Deep Run, joka saa osakseen mainetta ja kunniaa. Pojat tanssi pikkushortseissa ja vaimareissa ja esitti kukin vuorollaan talenttinsa, yleensä rakkauslaulun laulaminen ja samaan aikaan pianon tai kitaran soittaminen, söpöä! Siinä kyllä ihan herkistyi kun yksi soitti ja lauloi "I'm yours" ja "Halleluja". Tämän jälkeen lähettiin vielä porukalla meijjän talolle, mukaan liittyivät myös Ellen ja Anthony ja meillä MINÄ partiotyttönä sytytin notskin vaikka kaikki uskoivat ettei mulla ollu hajuakaan mitä teen, tottakai mä nyt nuotion osaan tehä!!! :) No, siinä sitten kärtsättiin itseämme ja vaahtokarkkeja ja kaikennäköstä muuta ruokaa ja Sandi soitti kitaraa ja laulettiin kivoja lauluja. Taas tälläinen mikä Suomessa harvemmin onnistuis. Ihan vaan kaveriporukalla rennosti kaikki laulettiin yhessä ja pojat ja tytöt kaikki laulaa ja vaikkei osaisikaan niin silti laulaa sydämmensä pohjasta, ihanan rentoa porukkaa, nyt jo ikävä.

Lukiovalinnat ressasin mua jo etukäteen mutta nyt ne on vihdoinkin valitti monen tunnin puurtamisen jälkeen! Kirjoitan enkun ensi keväänä, oijjoi! Jos kellään on pitkän matikan, fysiikan, kemian, bilsan tai enkun lukiokirjoja niin ostetaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti