keskiviikko 29. toukokuuta 2013

New York City

Pidennetyn viikonlopun vuoksi suunnattiin pohjoiseen kohti New Yorkkia, ja sen yli! No ei oikeastaan, sillä Nyciin mentiin ja sinne Times Squarelle jäätin pariksi yöksi meijjän hotellille.


kuuden tunnin ajomatka
Autossa soiteltiin kitaraa
Näkymä ikkunasta
Hersheys on tavallaan amerikkalainen Fazer.
Tälläsessä käytiin! Ah mikä tuoksu ja niin paljon
erilaisia suklaakonvehteja ja ah! Taivas
Hersheys<3
Meijjän hotelli oli siis aivan siinä Times Squarella (ja sen oli kyl hintanenki) ja niiiiiiiiin paljon ihmisiä joka paikassa ja melkein kaikki pukeutuu ihanan muodikkaasti, tai sanoisinko eurooppalaisesti verrattuna Virginian solmuvärjättyihin paitoihin ja urheilushortseihin sekä asukokonaisuuden kruunaaviin lenkkareihin (ne on kyl mukavat täytyy myöntää) No NYCissä minäkin jaksoin vähän panostaa ja hyviä vaateostoksiakin tuli tehtyä sillä koko sunnuntai vietettiin shoppailemalla! Times Square on tosi täynnä ihmisiä ja on tosiaan "The city that never sleeps". Ulkomaalasia ja turisteja on tosi paljon ja törmäsin jopa suomalaiseen pariskuntaan!
Mä ja Sandi
Forever 21 -neljäkerroksinen eurooppalainen
vaatekauppa!







Paljon takseja
Käytiin kattomassa yksi kuuluisista Broadway showsta! Oli
kyllä aivan mahtva, suosittelen kaikille NYCiin meneville!
Käytiin kattomassa vapaudenpatsasta ja se ei itseasiassa ole niin iso kun mitä luulin! Googlasin vähän mittoja ja se on oikeestaan vain 46 metrii pitkä, ei se nyt mikään pienikään ole mutta luulin et se ois niinku toooooooooosi iso :o No mutta muita valtavia rakennuksia kaupungista kyllä löytyi. Pilvenpiirtäjiä joka paikassa ja niiden vuoksi oli kylmä kokoajan koska jokapaikassa on varjoa. Vaikka aurinko paistaa ja pitäisi  olla lämmin niin on kylmä koska auringon säteet ei pääse maahan asti, aika hassua..

Spider Man leffan kuvaukset oli meneillään!
Mite tämmönen pysyy pystyssä, en
vaan ymmärrä
Hehe me päästiin ottaa osaa leffan kuvauksissa ;)
Grand Station
Siellä se pikkunen pysti on meijjän välissä
The Statue of Liberty
Dad photo bombed it

Wall street ja se kuuluisa bull, sinne oli jono että sen kanssa sai
ottaa kuvan!

Pakatussa metrossa alko joku soittaa rumpuja
je sen kaveri keräs rahaa kuuntelijoilta
Paljon outoja ihmisiä NYCiin, kuten varmasti moneen muuhunkin suurkaupunkiin mahtuu. Nähtiin muunmuassa "The Naked Cowboy", joka on kuuluisia alusvaatteisillaan kitaraa soittava katumuusikko ja mies pinkin pikkupyörän kanssa bikineihin ja tekotukkaan sekä meikkiin sonnustautuneena.

Se kysyi että mistä oon kotosin ja tiesi
vielä että Norja ja Ruotti on siinä Suomen
vieressä!
Sinne jäi NYC
jee jee

2 kommenttia:

  1. Uuuu ihanaa haluun kyl käydä tuollakin (vaikka tietty englanti on parempi ku amerikka aina ;) ) no ei mut jejee paitsi et mikä toi bull juttu oikee on :D

    VastaaPoista
  2. Se on Wall Streetin niinku "logo" se tarkottaa että markkina on hyvin ja kaikki asiat pankissa menee hyvin niinku "strong as a bull" :D

    VastaaPoista