lauantai 20. lokakuuta 2012

Zac Brown ja ruisleipä

Mä, dad ja Sandi (hehkeetä)
Näin
Roskaruokaa, hehhee..
(huomatkaa Suomalaisittain villasukat!)
Heti kampaajan jälkeen mentiin semmoselle maatilalle poimimaan
kurpitsoja (!?) mut ei voitu ku oli nii pitkä jono et se ois vieny ikuisuuden
ni mennään sit ens viikolla aikasemmin
Huoltoasemalla
Palautumiseni jälkeen on ehtinyt taas tapahtuaa kaikennäköstä. Viikonloppuna käytiin Sandin ja dadin kanssa  kattomassa country -laulaja Zac Brownin konserttii ulkona, se oli tosi hyvä vaikka aluksi Amerikkaan saapuessani en oikein country -musiikista pitänykkään. Konsertti oli ulkona ja meillä oli liput piknik -alueelle eli ihmiset toi vilttejä ja istuskeli siellä hyvää musiikkia kuunnellen, tähtiä katsellen ja viltteihin kääriytyneinä. Konsertti loppui 12 jälkeen ja sitten piti vielä ajaa kotiin, aamulla oli aika väsyny fiilis mutta oli kyllä ihan mahtavaa! :)


Kävin siis kampaajalla ja vaalensin hiukseni, mun mielestä ne on ihkut ja joku sanokin että näytän nyt enemmän suomalaiselta.. :D Kampaamossa oli tommonen pikku piski joka juoksenteli siellä ympäriinsä

..on yhtäkuin tämä..
Leivoin itse ruisleipää ja ihan hyvää siitä tuli! :) Se oli uunissa varmaan kolme tuntia.. Löysin ruisjauhoja kaupasta ja netistä reseptin ja siinä se sitten on! Mun perhekki tykkäs siitä ihan oikeesti ja toivo et tekisin lisää viel joku päivä, jee!
Kuorossa kaikilla pinkki
 paita kuten huomaatte
Sandi ja mä pukeutumisharjotuksissa,
aika vakuuttavaa musta!
   Perjantaina oli Pink out -päivä, eli siis oppilaat koulussa myi pinkkejä t-paitoja joissa oli teksti "Fight for the cure!" eli siis kun osti t-paidan tuki naisten rintasyöpäyhdistyksiä ja ostin tietenkin semmosen kun lähes kaikki muutkin koulussa osti semmosen ja perjantaina 95% oppilaista puki sen päälleen, ei Suomessa oo tommosta yhteishenkeä koskaan! Silmiä oikei särki ko oli pinkkiä joka paikassa.. Perjantai-iltana oli sit vielä Pink Out Game mut en menny sinne koska me järjestetään YMCA:lla semmone Forest of Fear eli siis sellane käveltävä juttu metsässä ja me nuoret ollaan pukeutuneita pelottaviksi pelleiksi, zombeiksi ym. Olin siellä sitte koko illan 11 asti ja tänään, lauantaina ja huomenna sunnuntaina meen taas sinne yömyöhäseen asti, mut oli kyl tosi kivaa vaikka siellä kävikin vaan ehkä 10 ihmistä XD No mut tänä iltana on toivottavasti parempi säkä ja sinne oikeesti tulee ihmisiä :) Tutustuin eilen enemmän vielä YMCA porukoihin ja mun kaverit siellä sano että mun aksentti on "seksikkäs" haha, en nyt siitä sitten tiiä. Oon tosi ilonen että oon löytäny sieltä kavreita ja että ylipäätää liityin siihen kerhoon koska se on ihan mahtavaa ja aika samallaista ko isoskoulutus tai partsa, odotan innolla tämäniltaista spektaakkelia! Siitä kuvia myöhemmin..

4 kommenttia:

  1. Kaunis tukka sulla,onko ne raidat vai kokovärjäys? Kuulostaa karmivalta toi Forest of Fear - kun ei vaan olis liian pelottava, ettei kukaan siksi halua tulla.
    Vai että ruisleipää, no pian saavat maistaa hapankorppua...
    t. Äiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitoja mutta päältä näyttää tosi vaaleelta ja alta tummempi :) Paketti tuli tänään perille, kiitos tosi paljon! Ootte parhaita!!

      Poista
  2. en tiiä pitäiskö munkin uskaltaa kokeilla tehdä ruisleipää, sulla se ainaki onnistu ihan hyvin!:D

    VastaaPoista