sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Heippa

Musta tää oli aika kuvaava että miltä tuntuu kun
joku sanoo että "Sano jotain Suomeksi!"
Sain uuden puhelimen elikkä hyvälaatuiset kuvat ovat takaisin kuvioissa!
Marathon Dance lähenee!! Se on ensi viikon perjantain ja tyttöjen kanssa mentiin shoppailee kaikennäköstä mitä tanssiin tarvitaan. Ideana on siis että jokainen kerää 120 dollaria, jotta pääsee tanssiin ja se kaikki menee hyväntekeväisyyteen. Meillä on myös ollut kaikennäkösiä rahankeräyksiä joka viikko eri ravintoloissa ja kahviloissa. Eli kun on mennyt Deep Run High School -paita päällä erinäisiin paikkoihin ni ne pistää 50-100% myynnistä DRMD:n (Deep Run Marathon Dance) kassaan. Itse tanssihan kestää 27h ja ihmisiä tänä vuonna tulossa yli 500, iik! Ohjelmassa on tanssia 27 tuntia! Tanssin aikana on 5 teemaa. Pyjamabileet, Vanhat hyvät ajat, hahmoilua, neon ja DRMD. Yleensä nuoret ryhmittyy ja ryhmän kanssa sovitaan mitä puetaan, meijjän ryhmä on valtava ja siihen kuuluu 11 ihmistä. Suunniteltu on että tehään itte solmuvärjätyt yökkärit (se on täällä tosi iso hitti, on täysin normaalia käyttää solmuvärjättyjä t-paitoja, sukkia ja huppareita julkisesti) ja Vanhojen Hyvien aikojen aikana meillä on polttari-teema. Hahmoiluna ollaan Packmanistä niitä kummituksia ja neon on huomioliivit ja DRMD on DRMD-paita. Oon tosi innoissani siitä mutta tavallaa peloissani kun 27 tuntii on tosi pitkä aika enkä tiiä jaksano hyppii ja riehuu ja tanssii niin pitkää.. Ihmisiä kuulemma pyörtyilee joka vuosi ja yleensä useemmat on kipeenä seuraavan viikon ylirasituksen takia, saa nähä mikä on fiilis ens la iltana kun tanssi on ohi..

Keskiviikkona sato lunta (kolmannen kerran tänä talvena) niin meillä oli lomaa koulusta koska teillä oli jälleen  kerran "liian vaarallista". Torstai aamuna saatiin vielä nukkua pidempään kun koulu alkoi vasta 11 kun odoteltiin että lumet sulais poies. Torstai-iltana oli meijjän kuorokonsertti ja ihan ok:sti meni. Meijjän kuoro on se huonoin kaikista kun kuka vaan voi osallistua siihen mutta ei se mitään, ei me ihan surkeita sentään oltu! Perjantaina mentiin pitkästä aikaa perheen kanssa syömään Italialaiseen ravintolaan ja lauantai-aamuna meille tuli sukulaisia käymään. Ne kaikki puhuu tietenkin espanjaa niin en oikei mittää ymmärtäny mutta kyllä se siitä.. Joitakin sanoja kyllä ymmärrän kun espanjaa opiskelen koulussa. Puhuin kuitenkin enkuksi myös niiden kanssa ja puhuttiin kaikkea jännää eri kulttuureista että miten El Salvadorissa on niin erilaista. kuulemma joidenkin työntekijöiden palkka saattaa olla 6 dollaria/päivä ja siellä ei ole keskiluokkaa. On joko rikas tai köyhä. Me lähetään sinne lomalle kolmen viikon päästä ja mua varoteltiin että en saa odottaa liikoja ja että se on vielä kehitysmaa. Kuulostaa tosi jännältä ja odotan innolla että pääsen taas kokemaan jotakin uutta! Lauantai iltana oli vielä SNL eli Saturday Night Live, kuten aina joka kuukausi. Se on se disco missä oon töissä, jos muistatte kun kerroin. Väsyttää..


Karenin poikaystävä tuli kattoo meitä

Lauantaina laitettiin kaikki yhessä
ruokaa, nää on nimeltään pupusas
El Salavdorilainen juoma. Pieneksi
pilkottuja hedelmiä ja apelsiinimehua
Pupusas
Riippumatto! <3
SNL
Tiistaina on kauan odotettu ilon päivä, KASU SAAPUU TÄNNE!! Jeeeeeeee!!! Vaikka se tuleekin vain pariksi päiväksi mutta silti :) Mun kaverit onkin jo täällä odotellu sua ;)

2 kommenttia:

  1. Kivaa lukee kunnon pitkä teksti ku koskaan ei ehi muute juttelee kunnolla :/ mut pitäkää hauskaa Kasun kanssa!! :)

    VastaaPoista