torstai 23. elokuuta 2012

Ensimmäinen -ja toivottavasti viimeinen hampurilainen..

Tässä todistusaineistoa rikoksestani
Koska oon kauhuissani selkäpiitäkarmivasta sanasta vaihtarikilot oon syönyt terveellisesti, lenkkeilly ja tehny kaikennäkösiä jumppaliikkeitä, myös siksi että pääsen sinne YMCA:n leirille. Tiistaina oli mun Kaksi Viikkoa USA:ssa -päivä joten oli pakko juhlistaa sitä syömällä hampurilainen. Sandi vei mut syömään kahen sen kaveritytön kanssa CheeburgerCheeburgeriin ja mulla oli hauskaa kun ymmärsin mistä puhuttiin ja uskalsin ittekki pölistä vaikka se tuntuukin joskus vaikeelta kun puhuu ei äidinkieltään, mutta elämä on! :)
   Tiistaina käytiin myös koululla rekisteröitymässä, joka tarkoittaa paljon jonottamista. Hankittiin Sandille parkkipaikka (vain Seniorit saa parkkipaikan) ja meille molemmille koulun tarjoamat läppärit, joissa on ikävää kyllä blokattu pääsy facebookkiin, youtubehen ym. Saatiin myös lukkarit, ja piti allekirjoittaa joitakin papereita.
   Koska Sandi on sen YMCA:n Leaders Clubin presidentti sillä on välillä johtamis hommaa. Keskiviikkoiltana Sandi meni siis jonnekkin ja heitti mut siksi aikaa momin toimistolle. Momi työskentelee informaatio teknologian parissa ja odottelin siis töitten loppumista toimistolla. Mua näytettiin ja esiteltiin monille ihmisille :D Töitten jälkeen toimiston porukka ja niiden perheet suuntasivat semmoseen pieneen niinku tavallaan huvipuistoon. Siellä oli kilpa-autoja, Törmäilyveneitä, minigolfrata ja peliluola. Oli tosi hauskaa ja oli aika hassua jotenkin kun kaikki siellä oli aikuisia ja sitten niiden 3-5 vuotiaita lapsia ja silti ventovieraiden aikuisten kanssa jutellaan ja vitsaillaan sillee ihmeellisen rennosti. Jos menisin Suomessa vanhempieni työporukan kanssa ulos en varmaan pystyisi rennosti vitsailemaan tai juttelemaan niille. Kulttuurieroja.
   Ajeltiin momin kanssa kilpa-autoilla ja sitten kun Sandikin saapui vähän myöhemmin paikalle mentiin uusinta kierrokselle, sillä kertaa mää sain ajaa ja lopputuloksena oli se että Sandin mielestä mulle ei sais koskaan myöntää ajokorttia.
Mä ja mom varikolla
Peliluolassa
Voitettiin karkkia!
Oli niin hurja vauhti että kamerakaan ei pysyny mukana!
Keltaisessa autossa Sandi ja mä

4 kommenttia:

  1. kokeile iha kuule piruttais mennä sellasel sivul ku hidemyass.com ni sielt voit ehkä päästä feisbuukkii :DD jos kiinostaa xddd

    VastaaPoista
  2. Привет, Сашенька!
    Читаю твои рассказы, очень интересно.
    Как тебе нравится американская еда?
    Ко мне пришла Леночка, учит меня писать на компьютере.
    Целую
    Бабушка

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Привет бабушка!
      как ты можеш читает это, етоше по финский? Мне нравится американцкая еда, но тоже финских.
      целую тебе тоже
      саша

      Poista