lauantai 18. elokuuta 2012

Virginia Beach

Lauantai aamulla lähdettiin ajamaan kohti itärannikolla sijaitsevaa Virginia Beach -kaupunkia. Uskomatonta miten paljon maisema ja ympäristö täällä muuttuu kun ajaa vaan pari tuntia kauemmas naapurustosta, mentiin meren ali semmosta tunnelia pitkin ja sit yhtäkkii oltiinkin rantakaupungissa.
   Eka käytiin subwayssa syömässä ja sitten otettiin aurinkoa vaikka olikin aika pilvistä. Uitiin dadin ja momin kanssa semmosissa valtavissa aalloisa jollaisia en oo koskaan aikasemmin nähny (Sandi ei uskaltanu)oli hauskaa vaan lilluu vedessä ja antautua aaltojen vietäväksi, vesi oli ihanan lämmintä. Uinnin jälkeen käytiin syömässä ravintolassa ja mentiin Amerikan kokoluokassa pieneen rannan vieressä olevaan huvipuistoon, mä ja Sandi käytiin kaikennäkösissä vempaimissa ja sitten käytiin koko perheen voimin maailmanpyörässä, se oli aika siistii ku se oli ihan rannan vieressä ja sieltä näki kaiken. Huvipuiston jälkeen oltiin kävelemässä huonon olon vuoksi rantakadulla ja löydettiin Ben and Jerry's ice cream cafe!!!!!! Oli siis pakko käydä siellä :D vaikka mikään ei ollut laktoositonta niin se oli sen arvoista, taivaallista.
Minä, Sandi, dad ja mom
Tunnelmia vetkutuksen jälkeen
Minä ja Sandi
Ben and Jerry's, kuinka romanttista!
Maailmanpyörästä 
Siellä me mennään

2 kommenttia:

  1. Kyllä kuulostaa hauskalta, etenkin täällä sateisessa suomessa istuvasta. Jotenkin näyttäis siltä että kosteutta on ilmassa, noista kiharoista päätellen ;)Nyt on jo kaksi asiaa mitä on pakko tulla testaamaan Virginiassa , sen joen lasku ja toi rantsu!
    t. Äiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on melkein yhtä kosteeta kun Floridassa. Nyt täälläkin sataa ./

      Poista