tiistai 14. elokuuta 2012

♬Vain elämää ei sen enempää♬

En oo tehny mitään ihmeellistä viime päivinä. Eilen Sandin  hyvä ystävä kävi kyläilemässä ja kävi ilmi että ne molemmat rakastaa laulamista, määkin pääsin lauleskelemaan siis niitten kanssa.
   Mä tein eilen myös ensimmäistä kertaa ruokaa täällä ja ruuaksi siis uuniperunoita ja semmosta kinkkusörsseliä, no mikään ei tietenkään mennyt niinkun piti ja meillä oli tosi huono olo sen ruuan jälkeen, semmosta se on kun mut päästää keittiöön! Ainakin tuli hyvä ensivaikutelma ruuanlaittotaidoistani :) Syy todella huonooon oloon saattoi olla se että kermaviili mitä käytin oli jotain ihme juttua koska se oli kokonaan laktoositon (mulla on laktoosi-intorelanssi) eli siis se oli luultavasti pelkkiä kemikaaleja ja lisäaineita täynnä koska täällä laktoosittomat tuotteet on aika harvassa. Oon löytäny vast yhen maitopohjaisen laktoosittoman merkin nimeltä Lactaid mut sekin tekee vaan maitoa ja jätskiä :/
   Näytin Sandille suomalaista kulttuuria youtubesta, katottiin pari jaksoa Duudsoneita ja sitten poika saunoo tietenkin ja Lordin euroviisun voitto biisi. Sandi myös itse vapaaehtoisesti halus kuulla Suomalaista muusiikkia mun soittimesta. Soitin Leevi and the leevingsiä, juicea ja PMMP:tä koska ne on parhaita.
   Mun suhde Mellown kanssa on edistynyt. Kävin sen kanssa YKSIN puolen tunnin lenkillä. Se oli pelottavaa kyllä ko naapurustossa on paljon piskejä ja ne on vapaana tonteillaan mut ei ykskään niistä onneks hyökänny mun kimppuun vaikka ne haukkuki iha sairaasti.
   Tänään käytiin meijjän koululla ottamassa senior -kuvat jotka tulee sit Year book:iin. Se oli hassua ku kotona piti laittautua ja laittaa hiukset nätisti mut pistää päälle normaalit vaatteet ja sit ennen kun otettiin kuva niin pojille laitettiin vaan kauluspaidan ja puvun takin muka yläosa ja tytöille semmonen musta huvi, joka näytti mekolta ja helmet kaulaan. Ja koska kuvassa näkyy vaan hartiat ja kasvot niin näyttää niinkun kaikilla olisi hienot mekot ja puvut päällä, nerokasta. Toivottavasti tuli hyviä kuvia..
   Kävin tänään myös taivaassa nimeltä JO-ANN'S. Ah! Se on sata kertaa citymarketin kokoinen käsityötarvikekauppa (no okei ei ehkä ihan) ja voisin viettää tunteja siellä. No osteskelin vähän kaiken näköstä mut en paljoa koska aijjon olla fiksu ja odottaa tammikuun alennusmyyntejä ;)

5 kommenttia:

  1. Paljon olet viikossa ehtinyt. Ihan olen vihreä kateudesta tosta kanoottireissusta.
    Mielenkiintoista toi valokuvaus paljon ennen koulun alkua. Smile!
    terkuin Äiskä

    VastaaPoista
  2. et sitte yhtää eppuja soittanu sandil ;D

    VastaaPoista
  3. Joo, mut kävi ilmi vasta nyt etten ookkaan seniori vaan juniori joten saan kaupanpäälle kahet kuvat! ;)


    Ja en oo vielä ehtiny soittaa Eppuja :)

    VastaaPoista
  4. onk siel samallaine meno ko american pies?

    VastaaPoista