sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Super Bowl

En nyt kylla yhtaan muista mita viime viikkojen aikana on tapahtunu, ainakaan missa jarjestyksessa.. Tavallista arkea. Kayny salilla ja joogassa! Josta tykkaan ihan hirveasti :) Viime viikolla tuskailin lukiovalintojeni kanssa mutta nyt ne on sitten tehty. Ensi vuonna luvassa lukiorääkki kera pitkän matematiikan, kemian ja fysiikan!! JEEE!

Viime viikonloppuna näin kaikki YFU vaihtarit etelä Virginiasta!!!!!! Mulla oli ihan mahtava viikonloppu, yhtä seikkaa lukuun ottamatta, kadotin mun kännykän :( Yhdeltä toiselta työltä katos myös kännykkä että ei sitten tiietä jos joku on vaik käyny varastaa meijjä mökistä tavaraa tai jotain... Eli aika onneton fiilis ilman puhelinta :( Onneks on facebook! Vietettiin yö kattellen pelottavia kauhu leffoja ja juoruilemalla, kuinkas muutenkaan! ;D Oli paljon puhuttavaa ja ihanaa kun näki toisia vaihtareita! Kukaan ei tuntenu oikeestaa ketää siellä mutta automaattisesti kun ollaan samassa veneessä niin oltiin tosi läheisiä. En tiiä oonko kertonu mutta mulla ei siis täällä mun koulussa ole muita vaihtareita, oon ainut ni joskus on tosi kivaa nähä toisia vaihtareita :) Mun englanninkielentaitoa kehuttiin ja kuulemma mun aksentti ei oo enää ees kovin paha! jee! Osa meni laskettelemaan, mää en kun se oli niin kauheen kallista mutta menin sit tekee jotain mitä kutsutaan Tubingiksi. Eli lasketaan semmosta valtavaa mäkeä alas semmosessa kourussa niinku ilmapatjadonitsilla, kuulostaa oudolta mutta oli tosi kivaa ja pelottavaa.. Virginiassa ei lunta yleensä ole niin oli hassua kun vaan mäissä oli tekolunta ja kaikki muu vihreetä.. Kivaa oli ja Amerikkalaiset mäessä katto ihmeissään ku mä ja Susanna puhuttiin rakasta suomenkieltämme! Viikonloppuna oli edustettuna  Ruotsi, Sveitsi, Saksa, Itä-valta, Japani, Amerikka, Guatemala, Kiina, Tanska, Slovakia ja Suomi :) Jännää oli keskustella ruottalaisen tytön kanssa ruotsiksi ja kun siihen tutustui niin se oli vaikka kuinka kiva! Eli tässä yhteenvetona voidaan todeta että ruotsalaiset on sittenkin mukavia:) Ja se oli iha yllättyny kun infottiin että Suomessa ei oikein tykätä ruotsalaisista ja että meijjä pitää opiskella ruottia koulussa. Opein myös vaikka mitä kaikista eri maista!! Yuna, joka on Japanista kerto että Japanissa kaikki osaa piirtää mangaa ja ne lukee sitä ja niillä on oikeesti semmoset super pikkuiset ja lyhyet mekot koulussa ja koulussa ei saa käyttää meikkiä eikä hiukset saa olla värjätty, eli kaikilla mustat hiukset. Lisäksi kotona pitää olla joka päivä ennen ilta seitsemää. Myös siis viikonloppuisin. Ja ruotsalaiset ei vihaakkaa meitä suomalaisia vaikka aina oon niin olettanu :o Saksassa on osavaltiot ja aiheutui pientä kränää kun eri puolilta saksaa olevat vaihtarit puhu toistensa kanssa saksaa ja niilla oli kuulemma oudot aksentit (en kyl mitää huomannu..)

Lily ja mä
mä, Mary-Allen ja Yuna


lattialla vietetyn, katkonaisesti 4 tuntia "nukutun" yön jälkeen
kamera ei ole se paras ystävä
Mä, Eva ja Susanna

Meijjän perhe aiheuttamassa yleistä säätöä


Lauantai aamuna oli tarkoitus mennä Hot Joogaan Courtneyn, Vickin ja Karenin kanssa mutta Karen, joka oli luvannu toimia kuskina unohti hakea meijjät ni päätettiinki mennä IHOP:iin eli International House Of Pancakes:iin aamiaiselle! :) Hihi.. Runsaan ja terveellisen aamiaisen jälkeen mentiin shoppailee ja Forever 21 -kaupassa oli ALENNUSMYYNNIT!!!!!!







Whole wheat blueberry pancake! (Trying to be healthy)





Lauantai iltana meillä oli kaikkien lähistöille olevien YMCA:iden kanssa Winter Dance ja teemana urheilu koska nyt on Super Bowl viikonloppu (Kauden viimine peli ja pelataa kullasta, Amerikkalaista jalkapalloa siis) Mä lainasin Sandin jalkapallo vaatteita ko se pelas sitä joskus. Siis jalkapalloa, ei amerikkalaista jalkapalloa :D Ja näytettiin siis kaksosilta kun oli samat vaatteet. Winter Dancessa tanssittiin ja kisailtiin ja tietenkin syötiin ;) Oli ihan sairaan hauskaa ja sisallä oli niiiiiin kuuma kun sata nuorta tanssi ja riehu ja hikoili mut ihanaa oli! :) Surullista on että koska kadotin kännykkäni niin en ottanu kuvia ja kameran jätin vahingos kottii eli ei kuvia siitä :(

Sunnuntaina kävin apteekissa hakemassa lääkäriltä paperit että saan pelata softballia ja ensi keskiviikkona on siis try outit :O !! Täällä tarttee lääkärintodistuksen että on terve ja että voi harrastaa joukkueurheilua koulussa. Saa nähä pääsenkö sisää! :D

Super Bowl oli sunnuntaina. Eli se on siis kahen parhaan amerikkalaisen jalkapallojoukkueen peli ja vissiinki joka ikisessä talossa ympäri Amerikkaa sitä katottiin TV:stä, niin myös mekin. Kera hyvän ruuan ja jäätelön! En tiiä vielä kuka voitti ko se on edelleen käynnissä.. Meillä ei kukaan oo mitenkää kauheesti kiinnostunu jalkapallosta mut tv on silti auki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti